Pages

Friday, June 17, 2011

928 means Nice To Eat=)

Smalam hari yg boring,sebenarnye hari2 pon boring,
yg update blog pon bape ketul je, jadiknye,xde bahan bacaan,
so xbest xxl,
nak dijadiakn cite,bacela entry lelame Peej,
suke bace blog die,kdg2 tergelak sensorang kat opis mcm org gilerr,
pastu bace pasal die g makan2 kat hometown yong tau foo,
wahh,nampak sedap,
pasal mkn ni mmg cepat terpengaruh la,
bl tengok tempat2 yg die g mkn tu,kira mcm jd inspirasi la,
so klu dtg kl tau la nak mkn mane kan...weeeee

So,smalam kuar lelepak, ternampak kdi yong tow foo ni,


kat depan Ampang Puteri Hospital,
xtau la tempat yg sama peej g tu atau x,
memula plan nak mkn tomyam,
sebelah tu ade,tp nampak org mkn2 dlm mangkuk2 tu mcm sedap,so ke situla kami2 semua,
jengok2 gak,tengok halal ke x,
then,nampak tande halal,so alright la...
terus teringat peej,so dgn tamak nye pilih2 bahan celuran,
xsangka dapat mkn benda tu mlm td...nyumm2
dah la tengah kebulurrr...

salad in oyster sauce (kotttt) xsedap,biase2 je..



ikan kembong masak asam-tp-rase-mcm-kari         

  signiture dishes nye,sedapppp,tengok rase nakk lagiiii

         

ikan tu dah korek2 baru teringat nak snap,hahahahha..yg tauhu tu pon sama...
abaikan...sambung makan2 dgn kusyuk,
tiba2...
ade kelibat lalu,baju putih,lalu belakang aku(tipooo)
aku duduk membelakang kan jalan,means mkn mengadap ke dlm kedai,
so kwn ak yg ngadap luar ni ckp,
'weh,shaheizy sam blakang ko'
aku pandang blakang xde pon(org kate jgn pandang blakang,tp aku pandang gakkk..)
rase nak pelangkung je sorang2,sbb menganggangu konsentrasi pemakanan aku,
skaliiiii...betul,sbb beliau masuk mkn kat kedai yg same,
rendah je rupenye,
sempat gak la amik gambar curi2...
yg dalam bulatan ialah bintang paling popular,adnan sempitttt...mesti die rase glamer gilerrr kan?kan?
*bulatan yg aku wat tu pon,mcm hidup segan mati xmahu jeee...


ok lah,byeeee...=)

2 comments:

  1. apsal tak pegi jer amek pic dia,,,

    ReplyDelete
  2. Khamiza:seganla...heehehe...lgpon cam ganggu die mkn...die sibuk2 tweet tah ape...

    ReplyDelete